Vorige week ben ik wezen test schieten. We hebben een nieuwe Schietbril in het assortiment. Uiteraard willen we weten hoe hij werkt…..
Op uitnodiging van Henk, voorzitter van de schietvereniging, ben ik een avond wezen testen. Wat een bijzonder moment. Voorzien van Bril en Oor-bescherming heb ik de nodige kogels laten fluiten. Ikzelf ben een afgekeurde dienstplichtige en heb alleen op de kermis geschoten met een kromme luchtbuks om zo met een knuffel van meer van 25 gulden, toendertijd naar huis te gaan. ( ik had hem beter kunnen kopen) Het resultaat was verbluffend. Wat een succes. Zonder bril schoot ik al goed, laat staan met de nieuwe Schietbril van Oakley op mijn Neus. De gebruikte bril is bombardeerd tot algemeen test-product, dus nieuwsgierig naar de kwaliteit……Kom hem gerust een dagje lenen.

 

Online brillen passen          Afspraak maken