Wat onze klanten zeggen

Net even anders!

Hi it is me! Mariëlle , de creative artist van Miksfabriek.

Ik werk al jaren met heel veel plezier samen met Jeroen. Hij komt met de meest uiteen lopende ideeën…. belt mij of spreekt een hilarisch bericht in met alles wat hij bedacht heeft. Maar geen idee heeft hoe hij dit moet gaan vormgeven of realiseren. En dan ga ik aan! Ik zorg dat alles geregeld wordt! Van productfoto’s, social content, flyers, uitnodigingen, brillendoekjes, cadeaubonnen ontwerp, meedenken voor nieuwe huisstijl & interieur styling noem het maar op!

Dit doe ik allemaal vanuit mijn studio in Esch. Waar ik samen woon met mijn lief en 2 zonen. Ben brildragend en dus ook nog eens vaste klant bij Zien&Zijn. Ik hou van net even anders, iets wat uitgesproken stijl en dan ben ik bij Jeroen aan het juiste adres!

Nieuwe ’theaterbril voor Fonske Fontanello

Op dit moment sta ik als tonprater in de zuidelijke provincies op alle pronk-en herenzittingen in de ton als waarzegger. Een tonprater verteld daar een komisch verhaal in een typetje gegoten. In mijn geval is dat als waarzegger/helderziende. Maar ook de jaren bij deze helderziende gaan tellen en is een spiekbriefje vaak wel lekker om de draad van je verhaal vast te houden. Nu had ik een fraaie computerbril aangeschaft bij om goed te kunnen lezen en op mijn beeldscherm te kijken. Echter kon ik daar niet mee de zaal in kijken naar mijn publiek.  Een fraai opzichtig model wat bij alle typetjes past was ook een vereiste.

Wat dan te doen? Gooi het bij Jeroen op zijn bureau en die bedenkt oplossing. Op de foto zie je me met een fraaie bril waar ik frank en vrij mee de zaal in kan kijken en stiekem op mijn spiekbriefje. Ik speel al weer weken met de nieuwe bril en het is een fantastische oplossing die er ook nog eens attractief uitziet. Bedankt Jeroen weer voor het meedenken.

Robert van Dijk, Tonprater en entertainer

Super deze onbreekbare Gloryfy bril!

Erg prettig met zonneschijn maar ook wanneer het bewolkt is geeft de bril goed zicht. Op de racefiets op de weg èn in de bossen op de MTB. Daarnaast sluit de bril goed aan op de fietshelm. Kortom: een echte aanrader!

Theo van Beers

Top service

In december ging mijn montuur stuk; net naast het scharniergedeelte. Vanuit initiatief van Jeroen werd, na de direct uitgevoerde noodreparatie, aangeboden met de leverancier in overleg te gaan of het onder garantie zou vallen. Dit is deels gelukt, gedeeltelijk krijgt hij van de leverancier ondersteuning maar voor mij als gebruiker was de garantie 100%.
Top service op dit adres; Zien & Zijn steekt met zijn kop en schouders uit boven de grotere commerciële ketens!
Even naar Hedel rijden, parkeren voor de deur en een prima kopje koffie.

Jonas Teeuwen

Marloes is Lief

Als kiezen geen optie is !!
Teveel geweldige modellen, perfecte service !
You just Rock ! En oha “Marloes is Lief”
Sky van Dalen

Al jaren wilde ik graag een bril…..

Ja precies je leest het goed! Ik wilde heel graag een bril! Maar was niet nodig…totdat ik de leeftijd van 40 bereikte. En dan komen de gebreken zeggen ze;)… En als ik dan eindelijk een bril nodig heb….wil ik er niet een waar half NL mee loopt!

Jeroen ( mijn vriend) kwam al bij Jeroen voor zijn brillen. En door zijn enthousiaste verhalen en super toffe brillen, ben ik ook naar Hedel gereden. Na het meten van mijn ogen en een gezellig praatje toonde Jeroen mij verschillende modellen. En het was meteen in de roos! Ik zocht een bijzondere originele niet allerdaagse bril. En ik vond hem!!

Hij is groot & goud!!! I love it!!

Nu zijn we inmiddels ruim een jaar verder…. en ik zal binnenkort weer eens langs gaan…. want op 1 been kunnen we niet staan hè. En net zoals met kleding, schoenen etc…. moet je toch minimaal wel 2 brillen hebben 😉 …

See you soon Jeroen!

Liefs Marielle

Mijn bril in carnavalskleuren

Eind oktober was ik bij Jeroen op bezoek om mijn nieuwe bril wat af te laten stellen. Bij dit bezoek gaf ik bij Jeroen aan dat ik het wel leuk zou vinden om een carnavaleske bril te hebben in de kleuren van Ballefruttersgat (Goirle). Want waar vindt je nou een bril in het blauw met geel. Jeroen zag dit gelijk als een uitdaging en de week erna ben ik terug naar Jeroen gegaan om een leuk monteur uit te zoeken. Na het uitzoeken van het monteur zijn de juiste kleurcodes doorgegeven zodat de bril de perfecte kleuren van het Ballefruttersgat zou krijgen. Na dit bezoek ging er enige tijd over heen om deze custom made bril te laten maken. Nu sinds half januari is de bril binnen en heb ik deze al naar verschillende bezoeken kunnen dragen. Bij ieder bezoek komen dan ook steeds weer de complimenten over deze gave blauw gele bril. Bij deze wil ik ook graag Jeroen bedanken voor het meedenken van deze bril waar ik nog jaren mee de polonaises kan lopen.

Met carnavaleske groet,
Bernardo

Oakley sportbril op sterkte

Op advies van Jeroen heb ik een nieuwe Oakley sportbril op sterkte gekocht. Gelijk hiermee de MTB Bart Brentjes Challenge gereden. Ik was enigszins sceptisch bij aanschaf, maar na de eerste meters al ben ik absolute fan van deze bril. Bij de lichtwisselingen (in-uit het bos) hou je perfect zicht en in afdalingen ga je vanzelf harder omdat je beter zicht hebt !

Jeroen bedankt!

Johan de Rooij

Jeroen Smits - STIMS Media Group

Een zaak als deze staat in de PC Hooftstraat

“Je hebt opticiens en je hebt opticiens. Als ondernemer binnen de mediabranche moet ik altijd hip en trendy voor de dag komen. Maar mijn probleem is dat ik helemaal niet hip en trendy ben! Ik heb daar dus hulp voor nodig.

Door het televisie vak ben ik een drietal jaar geleden in aanraking gekomen met Jeroen en Marloes van Zien en Zijn. Na een minuut of tien met Jeroen te hebben gesproken stelde ik hem voor om de andere winkels te gaan bekijken. Ik was enorm benieuwd waar deze zich bevonden en hoe groot deze zouden zijn!

Tot mijn stomme verbazing bleek in het mooie Hedel slechts een en de enige vestiging van dit super duo te bestaan! In Hedel mensen, kom op! Niets mis met Hedel, maar een zaak als deze staat in de PC Hooftstraat, of op het Noordeinde. In het centrum van Den Bosch of dat van Eindhoven. Dat verwacht je niet in Hedel. De burgemeester van Hedel mag dan ook apetrots zijn op deze ondernemers die tevens broer en zus bleken te zijn.

Ik ben dus bril technisch trendy geworden door een opticien uit Hedel! En hoe. Service met een grote S, kwaliteit met een grote K, modern met een grote M, kindvriendelijk met een grote K en zo kan ik uren het alfabet aflopen en er iets pakkends en gemeend bij bedenken.
Jeroen en Marloes uit Hedel. Je gelooft het niet, maar het is echt zo. Zo kwam Arjen Robben uit Bedum, van Nistelrooij uit Geffen, Klazien uit Zalk en staat de beste opticien van Nederland in Hedel. En in Hedel moet je dan toch echt een keer geweest zijn. Wat een toppers.”

Jeroen Smits – STIMS Media Group

Paul Kappen

Aanstekelijk in werk en racen

“Ik heb Jeroen leren kennen via mijn activiteiten bij IKDB Motorsport.
Hij zat als cursist bij mij in de auto en zijn enthousiaste was aanstekelijk.

Tijdens de lunch kwam ik erachter dat Jeroen een brillenzaak had en hij nodigde me uit om een keer langs te komen. Wat bleek; Jeroen werkt niet alleen aanstekelijk in een racewagen maar ook op zijn werk.

Ik heb zelden zo’n gepassioneerde, oprecht geïnteresseerde vakman aan het werk gezien. Ik heb er al veel brillen gekocht en durf best te stellen dat ik dat in de toekomst zal blijven doen! Je gaat niet naar Jeroen voor een bril maar voor een stijl consult aangevuld met een goed gesprek en een lekkere kop koffie! Voor iedereen een regelrechte aanrader.”

Paul Kappen

Kim Severijnen - Zien & Zijn

Overtuiging,  enthousiasme en passie

” Bij Jeroen voel ik me meteen op mijn gemak. Achter zijn Brabantse stem en gulle lach gaat een sympathieke en warme persoonlijkheid schuil, die oprecht geïnteresseerd is in andere mensen en in één oogopslag ziet wat goed bij je past. Hij staat vierkant achter zijn (kwalitatief hoogwaardige) producten en advies en brengt dat met veel overtuiging,  enthousiasme en passie over. Zijn benadering is onconventioneel: hij ziet klanten niet als mensen die niet goed kunnen zien en daarom helaas een bril nodig hebben. Nee, zijn missie is om klanten de winkel uit te laten lopen met een goed gevoel en een andere uitstraling. En de juiste bril speelt hierin een belangrijke rol. Dit spreekt mij erg aan, krijg gewoon weer zin in een nieuwe bril en kom er graag voor naar Hedel (of all places)!”

Kim Severijnen, Utrecht

Jeroen neemt de tijd voor je

“Ik ben al jaren ‘brildragend’. Bittere noodzaak: mijn ogen verstoten lenzen en vanwege een lui oog heb ik beperkt zicht. Ik kan niet zonder een bril.

Mijn netwerk tipte me om bij Jeroen langs te gaan. Een spontaan kopje thee,
een half jaar geleden, resulteerde in een eerste nieuwe bril. Inmiddels is
nummer twee ook in huis.

Jeroen weet aan te voelen waar je als klant naar op zoek bent. Probeert je altijd even uit te dagen, om te checken wat je echt wil. Hij neemt de tijd voor je.

Dat vind ik belangrijk. Een bril kopen kan op heel veel plekken.
Bij Jeroen heb ik altijd het gevoel dat ik met een uniek exemplaar naar
huis ga.”

Noortje Artz

Brildrager Van Het Jaar

“Dankzij Jeroen Zien en Zijn ben ik in 2013 verkozen tot Brildrager Van Het Jaar.

De prachtige modellen die Jeroen en Marloes verkopen en hun geweldige service, vakmanschap en snelheid zijn echt ongeëvenaard.

Ik zette in Jeroen’s prachtige winkel voor de gein een zwart retro cat-eye model van Tom Ford op mijn neus en was verkocht. DIT. WAS. MIJN. BRIL.
Deze bril vertegenwoordigt en versterkt mijn persoonlijkheid en zonder deze beauty was het een stuk moeilijker geweest om de titel ‘Brildrager Van Het Jaar’, die leuke reis naar New York en een fotoshoot door Helena Christensen te winnen.
Vervolgens heb ik er ook nog een prachtige matching gouden cat-eye zonnebril op maat bij, waanzinnig!

Ik ga nooit meer ergens anders heen voor mijn bril(len) en kan het iedereen aanraden om hier eens langs te gaan. Jeroen Zien en Zijn, all the way!”

Erica Greenf13ld,
Zangeres, Brildrager Van Het Jaar 2013

Rob Kamphues

Hipper dan zijn brillen

“De man is nog hipper dan zijn brillen! Maar alles kan en niks is te gek; geen wonder dat ik er helemaal voor naar Hedel rij! Al vijf jaar! “

sinterklaas Zien & Zijn

Jeroen, wie kent hem niet …

“Beste mensen,

“ik ken natuurlijk Jeroen al jaren.. Wat een bijzonder mens. Ieder jaar wanneer wij weer in Nederland zijn ga ik natuurlijk mijn ogen even laten meten… Mijn toch al oude ogen hebben professionele aandacht nodig en dat is wat ik vind bij Zien & Zijn. Ook de nodige cadeautjes, zowel voor in de schoen als voor op mijn verjaardag koop ik met regelmaat bij deze moderne knaap..”

Met vriendelijke groet,

Sinterklaas..

1000% service

“Bij Jeroen Zien en Zijn krijg ik geen 100%, maar 1000% service . Met mijn oogafwijking is het erg moeilijk om het kijk- en leesgedeelte op de juiste plaats te krijge,n maar ondanks dat heb ik een bril waar alles op de juiste plaats zit en waarin voor mij het kijk- en leescomfort optimaal is.

Dankzij Jeroen, die hiervoor toch tot drie maal toe een glas heeft moeten bestellen en slijpen en waarvoor geen extra kosten voor mij berekend werden. Steeds met een lekker bakkie koffie, heeeeeel veeeeeel geduld van hem en soms een tissue, omdat ik het zelf zo bezwaarlijk voor hem vond. Maar o, wat heeft hij mij weer gelukkig gemaakt!. Natuurlijk ook alle lof voor Marloes .”

Mevr. Hetty Kremers, Well

Fijn en mooie brillen

“Ik vind het fijn bij Jeroen, omdat hij mooie brillen heeft die hij weer snel maakt als ik weer eens gevallen ben. Ook op vakantie kan ik alles goed zien en zijn …”

Ries van den Bogert, Hedel

Kennis van oogproblemen

“Al enige jaren tob ik met een oogprobleem.
Ik dacht aan een ptosisoplossing, hoewel het oogprobleem niet zo zeer te maken heeft met een hangend ooglid.

Via googelen belandde ik bij Jeroen in de winkel.
Een aparte maar zeer prettige ervaring.
Hij besteedt veel aandacht aan het probleem van de klant, feitelijk is geen moeite hem te veel.

Je merkt dat hij liefde voor het vak heeft en veel betrokkenheid bij de klant.
Een fijne opticien.”

Frans

I am raw html block.
Click edit button to change this html