Het Zien & Zijn team stelt zich voor

Jeroen

Jeroen van de Graaf

Ik ben dus Jeroen, 46 jaar jong, de man & het brein achter Jeroen Zien & Zijn. Na jaren in de optiek meegelopen te hebben ben ik erachter gekomen hoe het zeker niet moet…. en heb vanuit deze gedachte mijn eigen ideaalwinkel neergezet.

Ik ben in 2003 begonnen met mijn bedrijf aan de Koningin Wilhelminastraat en met groot succes kan ik wel zeggen. Een niet te grote winkel, die draait op persoonlijke aandacht, maximale service, 1 op 1 contact en uiteraard mode.

De bril is bij mij geen hulpmiddel meer zoals dat een aantal jaren geleden het geval was, maar hier praten we over Imago, Uitstraling, Comfort, Design, Exclusief en zeker ook zeer Functioneel. Door de 15 verschillende “stijlen”  in mijn winkel meet je jezelf een nieuwe look (Image) aan die jou in het dagelijkse leven een stapje verder kan helpen…. dus zakelijk, vriendelijk, vrouwelijk, streng… En wat dacht je van sportief of juist neutraal, omdat je nog even wil wennen aan het idee dat je dagelijks een bril ‘zou’ moeten gaan dragen?

Dus, ben je op zoek naar een nieuwe “look” of ben je nieuwsgierig geworden naar je nieuwe uitstraling, bel dan even voor een afspraak of parkeer je auto meteen voor de deur en we gaan aan de slag….

Marloes van de Graaf

Hallo, ik ben Marloes en sinds 2007 werk ik bij Jeroen (mijn broer) in de zaak. Wat begon als een dag in de week helpen met de tijdrovende vervelende klusjes is nu geëindigd in volledig werkzaam zijn in de optiek. Ik vond het in de optiek zo leuk, dat ik mijn vorige baan aan de wilgen heb gehangen en na negen jaar werk weer naar school ben gegaan. Eerst de opleiding voor Opticien en daarna voor Contactlensspecialist.

Het samenwerken met mijn broer is erg fijn: je kent elkaar door en door, waardoor je het uiterste in elkaar naar boven kunt halen.  We zijn allebei erg gedreven en zien ons werk dan ook niet als een van 9 tot 5 baan. Het persoonlijke contact met onze klant  is erg belangrijk. Niet alleen omdat het ons werk leuker maakt, maar vooral omdat je de klant aan een echt passend product kunt helpen, als je weet wie je voor je hebt.

Als Contactlensspecialist ben ik altijd op zoek en bezig met de nieuwste producten. Om bij te blijven in het vak ben ik daarom ook vaak te vinden op cursussen en congressen.

Marielle Deley

Mariëlle Deley

Hi it is me! Mariëlle , de creative artist van Miksfabriek.

Ik werk al jaren met heel veel plezier samen met Jeroen. Hij komt met de meest uiteen lopende ideeën…. belt mij of spreekt een hilarisch bericht in met alles wat hij bedacht heeft. Maar geen idee heeft hoe hij dit moet gaan vormgeven of realiseren. En dan ga ik aan! Ik zorg dat alles geregeld wordt! Van productfoto’s, social content, flyers, uitnodigingen, brillendoekjes, cadeaubonnen ontwerp, meedenken voor nieuwe huisstijl & interieur styling noem het maar op!

Dit doe ik allemaal vanuit mijn studio in Esch. Waar ik samen woon met mijn lief en 2 zonen. Ben brildragend en dus ook nog eens vaste klant bij Zien&Zijn. Ik hou van net even anders, iets wat uitgesproken stijl en dan ben ik bij Jeroen aan het juiste adres!