Meld je ook aan voor de limited editon bij ZIEN&ZIJN!

Om ervoor te zorgen dat het Red Bull KTM Factory Racing Team op alle reizen over de hele wereld goed is uitgerust, heeft Gloryfy samen met het KTM ontwerpteam hun eigen gloryfy-collectie ontwikkeld, gebaseerd op de magnifieke KTM RC16-racemachine.

De Gloryfy brillen springen altijd terug in hun oude vorm, ook al vervorm je de bril. De brillen zijn zijn onbreekbaar, airbagsafe en zijn gemaakt van het speciale kunststof NBFX (Non Breaking Flex Polymer). Zelfs onder extreme hoge druk springen er geen stukken af en splinteren ze niet; wat de kans op oogletsel enorm verminderd.

Temidden van de Tiroler Alpen in het Zillertal in Oostenrijk worden de brillen door een klein team ontwikkeld, ontworpen, geproduceerd en dagelijks getest.

Gloryfy brillen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Het brede assortiment aan modellen biedt voor ieder gezicht de ideale bril. Perfect draagcomfort dankzij een van de lichtste materialen in de optische industrie.

G12 KTM Pacemaker

G13 KTM V4

G14 KTM R2R

 

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Gloryfy & Red Bull KTM onbreekbare bril? Kom dan naar onze winkel om dit gelimiteerde exemplaar te bekijken.

Bel of mail Jeroen!