by Marma London
Bron tekst: luxexpose.com

Britse eyewear bedrijf Marma en luxe autofabrikant Aston Martin hebben samengewerkt aan een geavanceerde collectie zonnebrillen voor de Spring / Summer 2015.

Wat gebeurt er als twee high-end succesvolle luxe merken samenwerken? Triumph is het beste woord om de nieuwste collaboratieve collectie van luxe zonnebrillen tussen Aston Martin en de in Londen gevestigde eyewear merk Marma beschrijven. De vaardigheid van de twee Britse bedrijven resulteerde in de 36-delige collectie die hoge standaard vakmanschap combineert met innovatieve technologie en ontwerp tot elegante en stijlvolle handgemaakte zonnebril te creëren.

 


“Marma luxe eyewear is een perfecte aanvulling op onze luxe sportwagens en beide delen dezelfde attributen van prachtige stijl en uitstekende prestaties”, zegt Katia Bassi directeur AM merken. Inderdaad, met de introductie van deze collectie, de Aston Martin coureurs accessoires die niet alleen verbetering van hun rij-ervaringen, maar brengen ook de elegantie en couture Britse automaker in hun levensstijl te krijgen.

Download complete collectie >>

Online brillen passen          Afspraak maken