Porsche Design. Precisie. Perfectie.

Met de Laser Cut (P’8663) heeft Porsche Design Eyewear zich opnieuw bewezen als het gaat om het ontwerpen van een zonnebril, waarbij techniek en functioneel design samenkomen. Dat is nou exact waar het luxemerk Porsche Design voor staat. Deze nieuwe Icoon in de collectie is voor 100% gemaakt van hoogwaardig titanium en voorzien van opvallende uitsparingen in het frame voor een sportieve look.

De donkergrijze zonneglazen zijn zo in het montuur gefreesd, zodat het lijkt alsof de glazen zweven. Niets is minder waar, want ze blijven door deze techniek stevig bevestigd op hun plek. Er is bewust gekozen om de Laser Cut te vervaardigen uit pure materialen voor een stoer en rauw uiterlijk, zo is er bijvoorbeeld geen gebruik gemaakt van een extra laklaag. Het karakteristieke Porsche Design logo is in het brillenpootje gegraveerd door middel van een speciale lasertechniek.

 

Limited edition!

Van de P’8663 Laser Cut zijn wereldwijd slechts 911 stuks beschikbaar. Dat maakt deze zonnebril uniek.  Wij hebben één exemplaar kunnen bemachtigen. Wilt u hem bekijken? Kom dan snel langs onze winkel.

 

Meer weten over de Limited edition P’8663 Laser Cut? Bel of mail Jeroen!