Dunhill Eyewear

Dunhill, wie kent het eigenlijk niet.. Of we nu praten over de engelsman, de aansteker, de sigaret of juist de bril….Dunhill leeft en is weer terug op de nederlandse markt.
Hier een stukje van “Gossip Queen”, de website van de sappige details zoals zij zichzelf noemen…
Het Britse lifestyle merk Duhill lanceerde haar nieuwe eyewear collectie voor de man in House of Amsterdam. Niet alleen werd hoofd designer Ralf Nadler ingevlogen naar de hoofdtsad voor een korte presentatie, ook journalistenduo Jort Kelder en Ivo van Regteren Altena, samen de belichaming van de goede smaak, deden een boekje open over het Engelse tweetpak versus het Italiaanse maatkostuum. Een quiz van het duo onder de aanwezigen, die werd beslecht met het op- en afzetten van Engelse bolhoedjes, maakte duidelijk dat de historische kennis onder opticiens en journalisten over de Britten in het bijzonder en Dunhill in het algemeen nogal tekort schiet. De meeste kandidaten struikelden al direct in de eerste ronde, dankzij een ingewikkelde vraag over het afstaan van Engels grondgebied.
Wist u dat?

Wist u dat Alfred Dunhill de eerste Engelsman was die in 1903 beboet werd voor te hard rijden? Dunhill besloot de bekeuringen voor te zijn en ontwikkelde de Bobby Finders.
Launch Dunhill Eyewear/Jort Kelder/Ivo van Regteren Altena

Klassieke zonnebrillen met een Engelse touch

Een speciale bril, bestaande uit gewone glazen plus opklikbare verrekijker, waarmee Bobby’s (Engels voor agent) al van een afstand konden worden gespot. Hoe succesvol de Bobby Finders ook was, de nieuwe collectie is overwegend stijlvol en klassiek met drie lijnen onder te verdelen in casual, classic en sportief.

 

 

Online brillen passen          Afspraak maken