buffelhoorn

Na 6 jaar zelfstandig te zijn, gaat het eindelijk gebeuren. Ik heb een eigen brillen-lijn ontworpen. Uit het mooiste materiaal worden de nieuwe brillen met de hand gemaakt……

Met als basismateriaal Buffelhoorn gecombineerd met titanium hebben we twee werelden samengevoegd in 1 bril. Het bijzondere natuurproduct Buffelhoorn is zo autentiek dat geen 1 bril hetzelfde is. Uiteraard kunnen de brillen volledig naar wens, kleur, maat en vorm worden aangepast, zodat er een persoonlijk ontwerp ontstaat. Ik heb nu naar eigen idee 12 modellen laten ontwerpen. Door een duitse kunststenaar worden momenteel de vormen uit de buffelhoorn gefiguurzaagd en klaar gemaakt voor verzending.

Al jaren heb ik kleine aandacht-puntjes op brillen waardoor de pasvorm nog beter zou worden. Nu zijn deze details verleden tijd. Het is alleen nog even wachten op de post.

Ben eigenlijk wel een beetje zenuwachtig voor het resultaat. Mijn ontwerp, mijn bril, mijn idee…..super gaaf, al zeg ik hetzelf. De prijs van een “Jeroen” zal tussen de 1000,- & 1600,- euro komen te liggen.

Voor ieder die nieuwsgierig is naar de unieke collectie kan ik zeggen, hou de site in de gaten. Ik hoop in september te kunnen schrijven dat alles naar wens binnen is gekomen.

 

Online brillen passen          Afspraak maken