Blackfin Optical collection

 

De Blackfin One-lijn laat direct zien wat de kern van het merk is, namelijk het gebruik van titanium. De ontwerpen zijn gewaagde beeldhouwwerken en laten het titaan prachtig uitkomen. Daarnaast worden de rijke kleuren benadrukt en zijn de brillen persoonlijkheden op zich.

Het klassieke ontwerp en de royale vierkante voorkant van de Homewood herenstijl wordt opnieuw geïnterpreteerd door tweekleurige kleurencombinaties: groen / grijs, blauw / grijs, zwart / groen, blauw / rood, blauw / duifgrijs.

 

Zacht afgeronde randen markeren de unisex Vicksburg, die de originele kleurcombinaties terugwint die Blackfin-brillen onderscheiden: rood / beige, groen / rood, blauw / grijs, zwart / blauw, blauw / rood.

 

Ten slotte komt Anfield, een ronduit vrouwelijk frame met ovale randen, in de volgende kleuren: blauw / roze, roze / bruin, rood / blauw, bruin / goud, magenta / violet.

 

Panto-vormige Sandvik maakt deel uit van dezelfde lijn, maar verschilt van de vorige stijlen door de dikte van het frame te verkleinen om de luchtige lichtheid van titanium te benadrukken, terwijl de levendige kleuren worden geaccentueerd: paars, nachtblauw / roze, bordeauxrood / beige.

De nieuwe Cortes- en Tortuga-stijlen weerspiegelen een kruisbestuiving tussen beta-titanium en cellulose-acetaat doordrenkt met licht en kleur. Met royale ovale randen, definieert de eerste stijl een sierlijke, vrouwelijke vorm die verder wordt geaccentueerd in de laatste, dankzij een lichtjes omgebogen, meer vierkant gesneden bovenrand. Ook hier is het kleurenpalet gemaakt om het contrast in materialen te benadrukken en finesse en verfijning te geven aan deze twee vrouwelijke stijlen.

De puurste, meest authentieke uitdrukking van het merk komt samen in de Blackfin One-lijn: minimalistisch design, standvastige technologie, absolute kwaliteit, verfijnde kleuren, exclusief gebruik van titanium en bètatitanium, handwerk dat elke functie naar voren brengt.

Alle Blackfin-monturen zijn uitgerust met de nieuwe kantelbare neuskussentjes en de nieuwste generatie ergonomisch ontworpen Swordfish-tempeltips.

 

Wil je meer weten over Blackfin? Bezoek dan onze winkel; we zien je graag.

Meer weten? Bel of mail Jeroen!