Ball-Tec collectie

The trend for the future; technical design

Bij Porsche Design Studio’s is een lang gekoesterde droom eindelijk waargemaakt: de presentatie van de iconische Ball-Tec collectie van Porsche Design Eyewear. Met de introductie van deze stoere monturen bewijst Porsche Design weer eens waar het luxe merk voor staat: technical engineering.

 

High-tech wordt Ball-tec

Ruim 3,5 jaar hebben de ontwerpers van Porsche Design Engineering en Rodenstock om de tafel gezeten om hét perfecte design voor een speciale brilscharnier te maken. Niet zomaar een scharnier, maar een flexibele kogelscharnier dat is gebaseerd op het rotor systeem van een helikopter. Ze kwamen met de Balljoint Technology, waarbij meer dan 60.000 tests werden uitgevoerd om deze ultra precieze en complexe techniek te perfectioneren.

 

Ball-Tec collectie bij Zien & Zijn

De Ball-tec eyewear collectie is ontworpen voor heren. De unieke combinatie van de Balljoint en het minimalistische frame van ultralicht Titanium maakt deze zonnebril tot een echte eyecatcher!

Porsche Design Eyewear heeft een nieuwe iconische collectie ontworpen, de BALL-TEC. Puur, strak en high-tech.Als je nog geen fan bent van Porsche Design, dan ben je het nu wel!  Kom bij Zien & Zijn langs om de bril te passen!

 

Meer weten over de Ball-Tec collectie? Bel of mail Jeroen!