VUE smartbril

Maak kennis met Vue:  ’s werelds eerste  slimme bril die is ontworpen voor dagelijks gebruik. Aangeboden op sterkte, plano en als zonnebril.

 

Blijf veilig

De Vue startbril zorgt ervoor dat je veilig bent of je nu voetganger, fietser of bestuurder bent. Zonder dat je naar je telefoon hoeft te kijken hoor je de draai-om-draai-navigatie  Met het open oorontwerp van Vue kun je luisteren naar muziek of oproepen zonder je oren te blokkeren, zodat je nog steeds verkeer en de wereld om je heen kunt horen. Tijdens het rijden controleert Vue of je langdurig naar beneden of buiten het raam kijkt en waarschuwt hij je. Audio- en LED-notificaties kunnen je helpen om de nadruk te leggen op situaties, zodat je ongevallen vermijdt en veilig thuis komt.

 

Smart voldoet aan stijl

Op basisniveau functioneert Vue als een bril, wat betekent dat je de glazen kunt gebruiken die je in de eerste instantie hebt, of ze nu op sterkte of non-corrective (plano) zijn of dat het een zonnebril is.
Vue frames komen met geïntegreerde technologie, waardoor je bril meer kan doen dan het oog.

 

Blijf mobiel, blijf opgeladen

Zet de Vue’s-nachts of wanneer je hem niet gebruikt gewoon in de draagbare laadcase; Vue wordt automatisch opgeladen. Met de laadhouder gaat de batterij van Vue maximaal een week mee.

 

Pas uw ervaring aan

Je montuur functioneert zoals jij het wilt. Gebruik de app om gebaren te koppelen met aangepaste acties die aan je telefoon zijn gekoppeld, zoals het horen van de huidige tijd, het weer, het activiteitenoverzicht en meer.

 

Mis nooit een beat

Je oren blijven unplugged, zodat je muziek kunt luisteren, oproepen kunt beantwoorden en alle notificaties van je bril kunt horen terwijl je de wereld om je heen kunt horen.

 

Gebaarcontrole

Navigeer je Vue met een handige touch interface die is ingebed in de arm van het montuur. Vue heeft geen poorten of knoppen, zodat de ervaring zo min mogelijk opdringerig is.

 

Druk jezelf uit

Zie er goed met je Vue-montuur. Kies uit een verscheidenheid aan verschillende kleuren, texturen en vormen om je te helpen je eigen unieke stijl uit te drukken.

 

Meer weten over deze smartbril? Bel of mail Jeroen!