rodenstock

In 1880 vroeg uitvinder Josef Rodenstock patent aan op het allereerste montuur ter wereld. Hij ontdekte dat de kwaliteit van het zicht en draagbaarheid aanzienlijk verbeterden wanneer de glazen in een montuur gezet werden. Inmiddels zijn we 135 jaar verder en is Rodenstock al meer dan 135 patenten en 50 design awards verder. Dat deze Duitse optiekgrootheid brillen kan maken, dat mag nu wel gezegd worden. Zo bewijst ook hun nieuwste montuurconcept, Rodenstock R8010.  Een prachtige mix van vakmanschap en innovatie door een schroef- én scharnierloos montuur te maken met verwisselbare pootjes van bijzondere materialen als hout, aluminium en buffelhoorn.

 

Rodenstock R8010

 

Volop variatie

Het lijkt zo simpel, een frontje en pootjes die je kunt verwisselen. Maar niets is minder waar. Want het moet natuurlijk wel precies passen en ook nog eens prettig zitten. Omdat niet elk gezicht dezelfde vorm heeft, is er keuze uit drie verschillende vormen voor de voorzijdes. Elke voorzijde is verkrijgbaar in twee prachtige kleuren. Variërend van transparant blauw tot stoer zwart. Verder is het heel eenvoudig, u schuift het pootje vanaf de voorkant door het frontje en wanneer u een klik hoort, zit hij vast.

 

Hout, aluminium of hoorn. Wat kiest u?

En zegt u nou zelf, om bij het ontwaken de keuze te hebben tussen verschillende materialen zoals beukenhout, een mat en vederlicht aluminium of klassiek hoorn zou, naast een verse espresso, een prettig onderdeel van uw ochtendroutine kunnen worden!

 

Het oog wil ook wat

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de prachtige etui waar u al dit moois netjes in kunt bewaren. Dit handige opbergetui van zachtgrijs vilt en camelkleurig leer zorgt goed voor de veren als u ze niet draagt en houdt de boel ook nog eens georganiseerd bij elkaar.

Rodenstock-R8010-hout-aluminium-of-hoorn

 

 

Online brillen passen          Afspraak maken