Penn&Ink N.Y

Over Penn & Ink N.Y.

Het begon allemaal met een eenvoudig idee, ontsproten uit indrukken die in onze jeugd zijn gevormd.
Op het moment dat ze thuiskwamen van hun werk deden onze vaders en moeders hun pakken uit en hun stropdas af. Hun dagen in ongemakkelijke kleding leven: we wisten dat dit de betekenis van het leven niet kon zijn. Deze inspiratie vormde de basis van onze collecties. Omdat een vrouw met een pak van Penn & Ink wel haar rok of broek inwisselt om haar joggingkleren aan te trekken maar toch haar jasje wil kunnen aanhouden. Onze kleding gaat in de eerste plaats om comfort. Stretch, gemak en flexibiliteit zijn ons bijzonder dierbaar en lopen door de hele collectie.

Wat we leuk vinden, maken we.

En dus hebben we besloten dat het niet stopt met het ontwerpen van kleding, Penn & Ink N.Y gaat verder dan dat en met alles wat we doen, creëren we onze authentieke en inspirerende wereld.
Dit jaar lanceerden we onze hoogwaardige brillencollectie, een aanvulling op onze kleding.
In samenwerking met een brillenontwerper creëerden we 16 modellen, 4 kleuren per model.
En er zullen er nog meer volgen.

Geschiedenis

We struikelden over de naam Penn & Ink in Brooklyn, New York. Dit was het merk waaronder Maureen J. Penn en Stanley Ink samenwerkten in de jaren ’60. Penn was de creatieve geest, Ink vertegenwoordigde de zakelijke aspecten. Het merk had een korte run en niemand weet wat er met het duo is gebeurd. Er werd niets gehoord totdat Penn & Ink Brooklyn New York wederom werd geboren, met ons als trotse ouders. De naam past perfect bij wat we ons voorstellen met ons label. Het Amerikaanse gevoel voor basics in kleding, mode die zowel ontspannen als comfortabel is, maar ook kosmopolitisch. En Brooklyn NY zelf heeft in de afgelopen jaren een transformatie ondergaan. Met Williamsburg als kloppend hart, is het het kruispunt geworden van cultuur, eten en mode. We vinden het leuk om daarheen te gaan voor inspiratie. Daarna keren we terug naar ons nest.

Wat ons beweegt

Hoewel we internationaal zijn georiënteerd, is werken voor onze familie ons uitgangspunt.
Ons gezin vormt de kern van alles wat we doen. De liefde die we hebben voor elkaar, samen zijn, authenticiteit en het onvoorwaardelijke; dat is wat aanleiding gaf tot Penn & Ink. Onze collectie, haar expansie in het buitenland, onze nieuwe conceptstore: het is allemaal mogelijk omdat we vanuit ons hart werken. En dat is wat we je graag willen laten zien. We willen je graag laten weten wat ons beweegt en ons laat groeien. De campagnes van toen en nu, onze winkel, alle plekken in Brooklyn / Williamsburg, onze eigen recepten en ons gezinsleven zijn onze grootste bron van inspiratie.

Welkom in de wereld van Penn & Ink N.Y – www.pennandink-ny.com

Meer weten over Penn & Ink zonnebrillen ? Bel of mail Jeroen!