Melanine in je brillenglazen

Melanine

Zien & Zijn dealer van brillen en zonneglazen van TAVAT.

Eerst: wie is TAVAT?

TAVAT is een Italiaans brillenmerk en werkt uitsluitend  met onafhankelijke opticiens die excellentie nastreven in oogzorg en oogmode. Je zult begrijpen dat deze filosofie goed aansluit bij Zien&Zijn.
Net zoals Zien&Zijn streeft TAVAT naar brillen met betere prestaties voor de brildrager die op zoek is naar moderniteit, kwaliteit en verfijnde elegantie maar ook die interesse heeft in design, doelgerichtheid en functionaliteit.

En omdat TAVAT oogzorg hoog in het vaandel heeft staan, vinden zij de bescherming van ogen erg belangrijk.
En daarom zit er in de zonneglazen van TAVAT melanine! Melanine is een natuurlijk pigment wat in het menselijk lichaam voorkomt. De rol ervan is ons te beschermen tegen schadelijk zonlicht door het filteren van UV en HEV licht (violet-blauw licht). Het is de beste natuurlijke bescherming tegen schadelijke effecten van de zon.

In de zonneglazen wordt een synthetische melanine geïnjecteerd om de ultieme oogbescherming tot stand te brengen, een verbetering van het scherptezicht en een verhoging van contrasten, en dit zonder enige vervorming van kleuren.
De synthetische melanine reageert op dezelfde wijze als natuurlijke melanine, net als een schild zowel tegen UV-stralen als tegen 97% van het schadelijke HEV licht. Dit betekent een hogere bescherming en betere prestaties in één en hetzelfde glas.

 

 

 

De verschillen tussen klassieke zonneglazen en gepolariseerde zonneglazen zijn algemeen gekend. TAVAT biedt beide type zonneglazen, naar gelang de gewenste prestaties, maar ALLEN bevatten melanine.

 

Wil je meer weten over de zonnebrillen van TAVAT? Over Melanine Polar? Welke extra 4 coatings er bijvoorbeeld mogelijk zijn? Of wat RX is? Kom dan gerust naar onze winkel voor deze informatie!

 

Online brillen passen          Afspraak maken

 

Openingstijden

Ma: 9.00-12.30 / 13.30-18.00
Di: 9.00-12.30 / 13.30-18.00
Wo: 9.00-12.30 / 13.30-20.00
Do: 9.00-12.30 / 13.30-18.00
Vr: 9.00-12.30 / 13.30-20.00
Za: 9.00-17.00

Jeroen is op dinsdag vrij.
Marloes is op maandag en donderdag vrij.

De opticien met oog voor uw image

Kon. Wilhelminastraat 12b
5321 TC Hedel

WhatsApp

Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door verder te gaan, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.  Meer informatie >>