Ludieke sponsoractie van Jeroen Optiek voor TV De Winkel Jeroen van de Graaf (links op de foto hiernaast) overhandigt de cheque van € 1.000 aan de voorzitter van TV de Winkels: Bart van Heeswijk.

Op 31 januari jl. was de jaarlijkse ledenvergadering van tennisvereniging De Winkels. Naast de bespreking van diverse bestuurszaken werd ook de nieuwe voorzitter gekozen en benoemd. Bart van Heeswijk zal de komende jaren de nieuwe voorzitter zijn van tennisvereniging De Winkels en hij viel direct met zijn neus in de boter. Na de behandeling van de officiële vergaderpunten, werd de vergadering namelijk opgeluisterd met een bezoek van Jeroen van de Graaf van Jeroen Optiek in Hedel.

Tijdens het Extran Open Toernooi in juni 2004 heeft Jeroen een unieke actie bedacht die ook de clubkas van de tennisvereniging ten goede komt. Alle leden van tennisvereniging De Winkels kunnen namelijk op vertoon van hun ledenpas korting krijgen op alle brilmonturen, glazen, lenzen, zonnebrillen, reparaties, etc.. De kortingsregeling houdt in dat Jeroen Optiek 10% korting geeft op het aangekochte artikel. Van deze 10% is 5% voor de klant (tennislid) en 5% is voor tennisvereniging De Winkels. Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering overhandigde Jeroen de cheque aan de nieuwe voorzitter. De cheque ter waarde van Euro 1.000 werd met een daverend applaus ontvangen en zal zeker een goede besteding krijgen gezien de plannen voor het vernieuwen van 2 tennisbanen.

Tennisvereniging De Winkels bedankt Jeroen Optiek voor deze ludieke sponsoractie. Overigens loopt deze actie voor de leden van tennisvereniging De Winkels dit jaar gewoon door. ‘Zet je blik dus weer op scherp’ en ga naar Jeroen Optiek want daar sponsor je niet alleen jezelf mee, maar ook tennisvereniging De Winkels. Neem dan wel altijd even je ledenpas mee.

 

Online brillen passen          Afspraak maken