Temidden van de Tiroler Alpen in het Zillertal in Oostenrijk worden de brillen door een klein team ontwikkeld, ontworpen, geproduceerd en dagelijks getest.

gloryfy is een nieuw brillenmerk op de Nederlandse markt. Het de naam zegt het al, de brillen zijn onbreekbaar! Zowel het montuur als de lenzen zijn gemaakt van NBFX, een uniek en onbreekbare kunststof. Zelfs onder extreme hoge druk springen er geen stukken af en splinteren ze niet; wat de kans op oogletsel enorm verminderd. Daarnaast heb je fenomenaal zicht omdat lenzen van de hoogste optische kwaliteit zijn. Hierdoor bieden de lenzen een contrastrijk en kleurecht zicht.

 

Sinds kort is de collectie bij Zien & Zijn te vinden in Hedel. De collectie omvat niet alleen sportbrillen, maar ook prachtige zonnebrillen. Ook deze brillen zijn gemaakt van de onbreekbare kunststof dus kunnen tegen een stootje. De pootjes zijn zelf aan te passen dus je kunt deze brillen strakker te zetten op het moment dat je wilt gaan sporten. Daarnaast bieden de brillen een perfect draagcomfort vanwege het zeer lichte gewicht van deze kunststof.

Het is mogelijk om de brillen op sterkte te bestellen, zowel enkelvoudig als multifocaal. Dus voor een sportbril op sterkte, ben je aan het goede adres! Je gelooft het pas als je deze unieke brillen voelt en ziet, dus kom snel naar onze winkel en overtuig jezelf van de kwaliteit van dit prachtige merk.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar gloryfy unbreakable eyewear? Kom dan naar onze winkel.

Bel of mail Jeroen!