Blackfin zonnebrillen

Blackfin Sunglasses kom met opnieuw vormgegeven zonnebrillen met de kenmerkende Blackfin stilistische handtekening en zijn vier montuurstijlen met gedurfde persoonlijkheden van titanium.

Oshima is strak en langwerpig, de dikke titanium profielen worden geaccentueerd door de tweekleurige kleurencombinaties van intens matzwart of warmwit met gepolijst zilver. In beide versies benadrukken de full smoke lenzen het futuristische effect van de monturen.

Raven Bay herneemt de klassieke grote ronde vorm met een verticaal bijgesneden voorkant die het lensontwerp een edgy glam-effect geeft. Er zijn twee kleuropties beschikbaar: totaal zwart met rookgrijze lenzen of modderbruin en roze metallic met bruine gradiëntlenzen. Deze stijl is ook verkrijgbaar in een Black Edition matzwarte versie met Champagne Light Gold Nano-PlatingTM details aan de voorkant en grijze lenzen.

Daarnaast zijn er nog twee Blackfin Razor interpretaties die extreem dun en licht zijn.

Deze twee stijlen – Zabriskie, met licht vierkante lenzen en Zegama, een perfecte druppelvorm – zijn gemaakt van dunne (1 mm) bèta-titaniumplaat die is gemaakt met micro-mechanische processen die speciaal voor elke stijl zijn ontworpen. Beide stijlen zijn verkrijgbaar in vier kleuren, waarvan twee met gepolariseerde Luminar-lenzen voor een nog betere visuele technologie: matzwart met gespiegelde gradiëntgrijze Luminar-lenzen, gunmetalgrijs met gradiëntgrijze lenzen, gepolijst zilver en donkergrijs met gradiëntblauwe lenzen, donkerbruin met gespiegelde gradiënt gouden Luminar-lenzen.

Alle Blackfin-frames zijn uitgerust met de nieuwe kantelbare neuspads en de nieuwste generatie ergonomisch ontworpen Swordfish-tempeltips.

 

Wil je meer weten over Blackfin zonnebrillen? Bezoek dan onze winkel; we zien je graag.

Meer weten? Bel of mail Jeroen!