Nieuwe studie Behavioral Optometry

Om jou als klant nog beter van dienst te kunnen zijn gaan Jeroen en Marloes vanaf maart een studie volgen aan de Behavioral Optometry Academy Foundation.

Daarom hebben we op onderstaande data aangepaste openingstijden:

Vrijdag 29 januari: Tot 17.00 uur open
Zaterdag 30 januari: Winkel open voor onderhoud en reparaties.
Marloes en Jeroen niet aanwezig.
Vrijdag 19 maart:  Tot 17.00 uur open
Zaterdag 20 maart:  Gesloten
Vrijdag 14 mei: Tot 17.00 uur open
Zaterdag 15 mei: Gesloten

 

Wat is Behavioral Optometry en wat heb jij hier straks aan zul je misschien denken?
Letterlijk vertaald betekent dit Gedragsoptometrie maar eigenlijk geeft de benaming Functionele Optometrie beter aan waar het bij Behavioral Optometry om gaat.

Wanneer je een scherp zicht en gezonde ogen hebt, betekent dit niet automatisch dat je prettig en efficiënt kunt kijken. Als je ogen niet goed samen kijken kan dit grote gevolgen hebben en veel klachten met betrekking tot je functioneren kunnen veroorzaken zoals bijvoorbeeld lees- en leerproblemen, lui oog, whiplash, hoofdpijn, evenwichtsstoornissen.

Door de studie Behavioral Optometry kunnen Jeroen en Marloes straks, onder andere, onderzoeken hoe iemand kijkt en hoeveel moeite en energie het kost om te kunnen kijken. De problemen die uit dit onderzoek naar voren komen kunnen ze vervolgens met behulp van verschillende technieken en/of behandelingsmethoden herstellen of verbeteren.