Nieuwe studie Behavioral Optometry

Om jou als klant nog beter van dienst te kunnen zijn gaan Jeroen en Marloes vanaf maart een studie volgen aan de Behavioral Optometry Academy Foundation.

Daarom hebben we op onderstaande data aangepaste openingstijden:

Vrijdag 13 maart: Tot 17.00 uur open
Zaterdag 14 maart: Winkel open voor onderhoud en reparaties.
Marloes en Jeroen niet aanwezig.
Zaterdag 21 maart: Gesloten
Vrijdag 15 mei: Tot 17.00 uur open
Zaterdag 16 mei: Gesloten
Vrijdag 3 juli: Tot 17.00 uur open
Zaterdag 4 juli: Gesloten
Vrijdag 18 september: Tot 17.00 uur open
Zaterdag 19 september: Gesloten
Vrijdag 23 oktober: Tot 17.00 uur open
Zaterdag 24 oktober: Gesloten

Wat is Behavioral Optometry en wat heb jij hier straks aan zul je misschien denken?
Letterlijk vertaald betekent dit Gedragsoptometrie maar eigenlijk geeft de benaming Functionele Optometrie beter aan waar het bij Behavioral Optometry om gaat.

Wanneer je een scherp zicht en gezonde ogen hebt, betekent dit niet automatisch dat je prettig en efficiënt kunt kijken. Als je ogen niet goed samen kijken kan dit grote gevolgen hebben en veel klachten met betrekking tot je functioneren kunnen veroorzaken zoals bijvoorbeeld lees- en leerproblemen, lui oog, whiplash, hoofdpijn, evenwichtsstoornissen.

Door de studie Behavioral Optometry kunnen Jeroen en Marloes straks, onder andere, onderzoeken hoe iemand kijkt en hoeveel moeite en energie het kost om te kunnen kijken. De problemen die uit dit onderzoek naar voren komen kunnen ze vervolgens met behulp van verschillende technieken en/of behandelingsmethoden herstellen of verbeteren.